1. VERZENDING

De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze onmiddellijk na het
afronden van de betaling. De verzending gebeurt binnen 1-5 werkdagen via bpost. Enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding alsook dat Paradise by Lau niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de diensten en service van de verzenddienst.

2. RETOURNEREN

Dit is echter mogelijk tot 14 dagen na het ontvangen van de items. Wanneer deze termijn (14 dagen) overschreden is, is Paradise by Lau niet meer verplicht een terugstorting uit te voeren. De items kunnen hierbij terug ontvangen worden na betaling van de standaard verzendingskosten (€6,50,-). Retourneren is gratis wanneer dit binnen de 14 dagen terug ontvangen worden op onze HQ.

Bij het terugzenden van items is het belangrijk om te onthouden dat dit enkel mogelijk is wanneer de producten in dezelfde staat zijn als bij het ontvangen van deze producten. Dit wil zeggen dat deze producten nog niet gedragen mogen zijn en nog steeds in het bezit moeten zijn van het productlabel (prijskaartje), daarnaast mogen deze ook niet beschadigd of aangepast zijn. De terugbetaling van de producten zal plaatsvinden wanneer de producten in correcte staat zijn toegekomen.

Wanneer er pakketjes worden afgehaald is het niet mogelijk om deze te retourneren in ruil voor het verschuldigde bedrag in geld. Het is echter steeds mogelijk om bij afhaling van de pakketjes in de winkel te passen, hierdoor kunnen wij dus niet garant worden gesteld voor het niet juist passen van items. Wanneer men in dit geval toch wenst te retourneren wordt de mogelijkheid gesteld om de items om te ruilen voor andere stuks uit de winkel of in ruil voor een waardebon.

Voor het terugzenden volg je volgende stappen:

- De items die je wilt terugsturen plaats je in de zak waarin je deze hebt ontvangen

- Het pakketje dat je gaat terugzenden kan je sluiten met de plakstrip of kan je verder dichtplakken met plakband of dergelijke.

- Hierna kan je het pakketje terugzenden via bpost aan een tarief dat bpost bepaald op basis van gewicht en grootte.

 

Voor mogelijke vragen, bedenkingen of problemen kan je altijd het contactformulier invullen op de contactpage.